Blog

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 419

CURS EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS: HIGIENE ALIMENTÀRIA, MANIPULACIÓ DE CARREGUES I BONES PRÀCTIQUES A L’INDUSTRIA CÀRNICA. Destacats
20 Nov 2017

CURS EN PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS: HIGIENE ALIMENTÀRIA, MANIPULACIÓ DE CARREGUES I BONES PRÀCTIQUES A L’INDUSTRIA CÀRNICA.

Aquest mes de Desembre i aprofitant que el nadal és època de pernil, el centrem a l’industria càrnica, un sector amb un elevat risc d’accident. Per això realitzem un curs de formació específic pel mon de les càrniques. L’objectiu és reduir el nombre d’accidents i informar als treballadors dels riscos més comuns. Els punts a tractar a aquesta formació seran els següents:

  • Manipulació de carregues
  • Equips de protecció individual
  • Senyalització de seguretat
  • Riscos elèctrics
  • Ergonomia (especial atenció sobre aquest tema, ja que el sobreesforç físic és una de les causes més elevades de les baixes per accident laboral)
  • Higiene alimentaria.

Si ets treballador de TEMPOGEST, no t’hem avisat per aquest curs i estàs interessat. Truca a les nostres oficines i demana informació. Es realitzaran els dies 11 i 12 de Desembre a Vilablareix. És totalment gratuït!

Llegir 2760 vegades Darrera modificació el Divendres, 16 Febrer 2018 09:45

Tempogest, Empresa de Treball Temporal, és la solució de recursos humans ideal per la teva empresa. Aprofita la nostra experiència en el sector laboral i de selecció de personal. Treballem a tota la província de Girona.

Pg. Països Catalans 89-91, 17190 Salt (Girona)