Empreses

NECESSITES AJUDA AMB EL TEU PERSONAL?SERVEIS PER EMPRESES

Treballar amb ETT pot agilitzar, ampliar i millorar la teva àrea de recursos humans sense restar hores de la teva feina i estalviar costos derivats de la contractació, sinistralitat laboral, malaltia, etc. Busques persones preparades però no disposes de la infraestructura per trobar-les? La resposta pot ser treballar amb Tempogest.

SELECCIÓ DEL/S TREBALLADOR/S

A TEMPOGEST coneixem la importància d’una bona selecció. Per aquest motiu ens dediquem dia a dia als nostres candidats. La nostra experiència en el sector ens permet trobar el perfil professional més apte per la teva empresa i la millor oportunitat laboral per als nostres candidats

CONTRACTACIÓ I POSADA A DISPOSICIÓ

TEMPOGEST s’encarrega de tota la documentació generada per la relació laboral establerta amb els seus clients i treballadors. Comandes, perfils, contractes, CPD’S, altes a la seguretat social, etc.

REMUNERACIÓ TOTAL BRUTA

Ens ocupem del pagament dels salaris dels treballadors cedits (inclusió de parts proporcionals de les pagues extres, vacances, plus salarial i complements).

COTITZACIONS A LA SEGURETAT SOCIAL

A les nostres tarifes, tenim inclosos els pagaments a la seguretat social generats pel personal cedit, tant a nivell de treballador com d’empresa.

GESTIÓ ADMINISTRATIVA DE TOT EL PROCÉS

Durant la relació laboral, TEMPOGEST es fa càrrec de tota la documentació que aquesta genera. Nòmines, certificats, embargaments de sous i salaris, processos de baixes i IT’s, etc.

FORMACIÓ CONTINUADA

La nostra empresa ofereix formació continuada i gratuïta a tots els seus treballadors. A part de la formació inicial que realitzen abans d'incorporar-se a la feina en matèria de riscos laborals, disposem d’una àmplia oferta de cursos gratuïts presencials, online i a distància.

INDEMNITZACIONS PER FI DE CONTRACTE O PER CESSIÓ

Ens encarreguem de cobrir totes aquelles incidències causades per finalització de contracte o cessió que puguin derivar dels nostres treballadors cedits.

MÚTUA D’ACCIDENTS PROFESSIONALS

Disposem d’una mútua d’accidents que proporciona assistència, seguiment i control a tots els nostres treballadors.

PAGAMENT DE PERÍODES D’IT (ACCIDENTS LABORALS I MALALTIA COMUNA)

Estalvia temps i costos. Amb Tempogest només pagaràs les hores treballades, sense despeses de malalties, accidents o indemnitzacions. Tingues al dia el cost del teu personal, sense sorpreses ni imprevistos.

REALITZACIÓ DE CERTIFICATS I GARANTIES D’ESTAR AL CORRENT DE PAGAMENT

A TEMPOGEST valorem molt la transparència. Per això oferim als nostres clients una garantia i seguretat totals. Enviem informació constant sobre els pagaments de cotitzacions, així com certificats que informen i garanteixen de forma oficial que estem al corrent de pagament en tot moment.

Vols més informació per treballar amb nosaltres?

Deixa’ns les teves dades i les de la teva empresa i ens posarem en contacte

Formulari per empreses

Informació

Explica'ns de forma resumida quants treballadors té la teva empresa, quins serveis oferiu, i si ja treballeu o heu treballat mai amb una ETT.

Adreça Tempogest ETT

Passeig Països Catalans 89-91
17190 Salt, Girona

Telèfon: 972 249 183
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

FAQ

VOLS RESOLDRE DUBTES? VISITA EL NOSTRE APARTAT DE PREGUNTES FREQÜENTS

La nostra pàgina web disposa d'un apartat específic de preguntes freqüents tant per empreses com per treballadors.
FAQ

Tempogest, Empresa de Treball Temporal, és la solució de recursos humans ideal per la teva empresa. Aprofita la nostra experiència en el sector laboral i de selecció de personal. Treballem a tota la província de Girona.

Pg. Països Catalans 89-91, 17190 Salt (Girona)